Pressemeddelse

Randers HK forstærker deres sundhedsteam

På banen knokler spillerne i Randers HK med at blive klar til sæsonpræmieren d. 1.9.17.

Også uden for banen knokles der med at gøre truppen klar til en lang håndboldsæson. Håndbold er som bekendt en fysisk hård idræt med mange skader og overbelastninger – derfor har klubben valgt at forstærke deres sundhedsteam.

Fysioterapeut Lotte Krebs, der i mange år med stor succes har varetaget behandlingen af spillerne i Randers HK er i år blevet afløst af idrætsteamet i FysioDanmark Randers.

FysioDanmark Randers har de sidste 2 år hjulpet med til behandling af spillerne i Randers HK via laserbehandling til hurtig opheling af skader – men nu skal klinikken varetage al behandling af ligaholdet samt U18 og U16 de næste 4 år.

Vi har været glade for Lottes store arbejde i klubben – men op til denne sæson, har vi kigget hele organisationen efter i sømmene og vurderet hvilke hjul vi kan justere på, så det hele kører endnu mere glidende og professionelt” udtaler direktør Per Rasmussen.

Ved at inddrage byens største fysioterapi klinik i vores sundhedsteam sammen med Speciallæge Steffen Skov er vi rigtigt godt rustet til en krævende håndboldsæson – igen i år med liga-, pokal- og europa-cup kampe. FysioDanmark Randers er en god samarbejdspartner for holdet og klubben, da de har stor erfaring med idræts behandling samt har et stort netværk af sundhedsaktører, som Randers HK kan drage nytte af” slutter Per Rasmussen.

Vi er selvsagt meget glade for at være en del af sundhedsteamet i Randers HK”, siger en smilende  Mikael G. Jørgensen, medejer i FysioDanmark Randers. ” Vi er en klinik, der favner bredt behandlingsmæssigt – og alle vores 16 fysioterapeuter har en stor interessere for sport.  7 af vores  fysioterapeuter har specialviden og kompetencer inden for idræt, og derfor behandler vi mange idrætsfolk både på bredde og elite niveau.  Vi har i mange år engageret os i idrætsmiljøet i Randers –  og vi er stolte af, at blive en del af et populært brand i Randers

Vi synes, vi er et godt match til klubben”, fortsætter Mikael G. Jørgensen. ”Vi er fast forankret i byen med et stort netværk af samarbejdspartnere, der kan trækkes på samt at vi er en del af kæden FysioDanmark, hvor over 60 klinikker deler viden og inspiration. Alt sammen noget der kan drages nytte af i klubben og i behandlingen af spillerne”.

Spillerne bliver i øjeblikket presset hård fysisk for at være klar til sæson premieren – og det stiller også store krav til vores 2 fysioterapeuter, der fast skal varetage behandlingen af spillerne. Men det er spændende – og nu glæder vi os bare til at få skudt sæsonen i gang”, slutter Mikael G Jørgensen.

Scroll til toppen