Graviditetstræning i bassin | FysioDanmark Randers

Træning / Holdtræning / Bassin træning

Graviditetstræning: Kom i form til fødslen

FysioDanmark Randers tilbyder bassintræning til gravide. Graviditetstræning i varmtvand er et godt supplement til almindelig træning eller et alternativ, hvis ryggener, bækkensmerter og lignende giver dig problemer og forhindrer dig i at være aktiv. Du behøver ikke have gener for at deltage på holdet og du kan deltage i hele graviditeten. Træning under graviditeten kan give dig en nemmere fødsel og færre komplikationer under graviditeten.

Træningen varetages af vores dygtige fysioterapeut Camilla Pilegaard, der instruerer dig i træning tilpasset dig og dine eventuelle gener som gravid. Du behøver ikke at kunne svømme for at træne i vand.

Under træningen vil der være meget fokus på genoptræningen af bækkenbunden og vi vil fokusere meget på knib. Er du i tvivl om du kniber korrekt, kan du booke tid ved Camilla til en gynækologisk obstetrisk fysioterapi undersøgelse for at afklare dette inden du begynder på holdet.

Hvor og hvornår

Træningen foregår i 34 grader varmt vand i lækre omgivelser i Water & Wellness Randers. Hver onsdag har vi to graviditetshold samt et efterfødselshold. Det første graviditetshold er fra kl. 14.00-14.40 og det andet lige efter kl. 14.40 - 15.20. Når du tilmelder dig kan du vælge hvilket hold der passer dig bedst. Tilmeld dig i god tid da vi i perioder kører med fulde hold.

Der vil være mulighed for løbende tilmelding, og når holdet bliver fyldt op kan du komme på venteliste. Du kan tilmelde dig holdet længere nede på siden.

Pris og betaling

Der er flere muligheder for betaling og tilskud til graviditetstræning i bassin. Du kan vælge at betale pr. gang eller købe et 10 turskort og derved opnå rabat samtidig med at du frit kan vælge hvornår du ønsker at bruge dine klip.  Du har altså mulighed for at springe en gang over, hvis du bliver forhindret.

Uden tilskud og lægehenvisning

Pris pr. gang: 95 kr.
Kræver IKKE henvisning fra din egen læge.

Ved køb af klippekort

Pris pr. gang: 65 kr.
Du kan vælge at købe et 10 turs klippekort til 650 kr.
Klippekort ordning betyder at du kan springe en træning over, hvis du er forhindret.

Vær opmærksom på at ved køb af klippekort:

  • Eventuelle restklip refunderes ikke

  • Vi træner ikke i skolernes ferie, da vi ikke har adgang til bassinet.

  • Det er ikke muligt at få tilskud fra "danmark" ved køb af klippekort.

  • Klippekortet er personligt og kan ikke overdrages til andre

Er du medlem af "danmark" + henvist fra egen læge

Pris pr. gang : 57,84 kr.
Med henvisning fra din egen læge + medlemskab af "danmark"
OBS: det er moderen der skal have en henvisning og ikke barnet.

Tilmeld dig graviditetstræning i bassin

Vær opmærksom på at du først er tilmeldt holdet, når Camilla har bekræftet din tilmelding via mail.

Har du spørgsmål..?

Du er altid velkommen til at skrive til Camilla, via formularen herunder, hvis du har spørgsmål til træningen, opstart, betaling eller noget helt andet vedrørende efterfødselstræning.

Scroll til toppen