Rikke Kastbjerg Christensen | Fysioterapeut | FysioDanmark Randers
Autoriseret Fysioterapeut

Rikke Kastbjerg Christensen

Du kan kontakte mig på:
rikkekc@fysiodanmark-randers.dk/spentrup

Book tid til behandling

Uddannelse

Uddannet fysioterapeut fra VIA University College Aarhus januar 2020.

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

Smertevidenskab
Grundkursus i smertevidenskab juni 2020 & Neuroscience og Smertefysiologi oktober 2020
Akupunktur
Dansk Selskab for akupunktur: Akupunkturuddannelsen – AKU 1, diagnostik og behandling af smerter relateret til ekstremiteterne
Tape
Kursus 1 & 2

Særlige interresseområder

Til dagligt arbejder jeg med en bred vifte af patienter uanset problematik både med eller uden henvisning fra egen læge. Særligt møder jeg patienter med skulder-, nakke-, hovedpine-, ryg- og hofteproblematikker.

Jeg bestræber mig på at gøre behandlingen simpel og overskuelig, så genoptræningen kan integreres i hverdagen. Det gælder både til de der besøger klinikken eller til de patienter, hvor der er behov for at træne i eget hjem.

Jeg varetager online hold onsdag morgen, hvor der er fokus på hele kroppen og hvor træningen er med redskaber der findes i alle hjem! Derudover har jeg bassin hold mandag fra 14-16, hvor pulsen kommer op og hvor der er plads til smil og grin.

Min baggrund

Under min grunduddannelse arbejdede jeg som massør og instruktør i FysioDanmark Randers. På mit 7. semester var jeg i 6 ugers praktik på klinikken og nu arbejder jeg fuldtid som autoriseret fysioterapeut på klinikken. Foruden min erfaring som “klinik fysioterapeut”, har jeg erfaring med ortopædkirurgisk genoptræning, psykiatrisk fysioterapi samt idrætsfysioterapi.

I min fritid dribler jeg rundt på håndboldbanen, løber, vinterbader og går til crossfit. Når jeg har mulighed for det vandrer jeg gerne en tur eller hopper i havet med en ilttank på ryggen – helst hvor temperaturen på vandet er +20 grader.

Født: 06. juni 1995

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Susanne Eriksen I Receptionsleder I FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Du er altid velkommen til at sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt.
I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8647 9966.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top