Lægehenvisning

Behandling | FysioDanmark Randers

Klinikken / Tilskud / Lægehenvisning

Behandling med og uden lægehenvisning

Behandling med tilskud fra den offentlige sygesikring.

FysioDanmark Randers har overenskomst med den offentlige sygesikring.  Det betyder, at en del af ydelserne er tilskudsberettiget, hvis du har en henvisning fra en læge.

Vi har også ydelser, der ligger uden for sygesikringen (fx tape, punkt laser, akupunktur). Se hele listen her

Disse ydelser gives som supplement til traditionel fysioterapi for at optimere din behandling og genoptræning. Herfor beregnes et tillæg.

Er du medlem af danmark gives tilskud til behandling og genoptræning. Se tilskud

Behandling uden tilskud fra den offentlige sygesikring

FysioDanmark Randers er af Region Midt begrænset i antal af behandlinger, som vi må udføre årligt med tilskud fra den offentlige sygesikring.

Patientsøgningen til vores klinik er dog langt større end hvad vi er tildelt af regionen – derfor behandler vi mange patienter uden at vi og patienten får sygesikringstilskud. Det gør vi for at holde ventelisten nede.

Ved behandling uden tilskud fra den offentlige sygesikring kan behandlingen indeholde ydelser, der normalt ikke er indeholdt i traditionel fysioterapi (fx tape, punkt laser, akupunktur). Se hele listen her

Ydelserne kan gives som supplement til traditionel fysioterapi for at optimere din behandling og genoptræning. Disse ydelser er inkluderet i prisen.

Er du medlem af danmark gives tilskud til behandling og genoptræning. Se tilskud

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Scroll to Top