Genoptræning

Genoptræning | FysioDanmark Randers

Træning / Genoptræning

Genoptræning efter skade eller operation

Har du brug for genoptræning eller har du en genoptræningsplan – så står vi klar til at hjælpe dig.

I FysioDanmark Randers har vi en ambition om at sikre dig en hurtig og effektiv genoptræning i trygge rammer og med højeste kvalitet.

Vi ved, at jo hurtigere du kommer i gang med genoptræningen, jo ”nemmere” bliver dit forløb. Går der for lang tid inden din genoptræning påbegyndes kan både smerter, muskeltab og funktions-nedsættelse forværres – og forlænge din genoptræning.

Vi bestræber os på at tilbyde dig hurtig igangsætning af din genoptræning – inden for 2-3 dage.

Genoptræningsplan til kommunens genoptræning kan bruges hos os

Har du en genoptræningsplan fra sygehuset vil du automatisk blive tilbudt genoptræning i kommunalt regi.

Har Randers Kommune ikke ressourcer til at hjælpe dig, har vi en aftale med Randers Kommune, at du kan få lov at gennemføre din genoptræning hos os. Du skal først have en tilladelse fra visitationen og herefter kan du påbegynde træningen – maksimalt inden for 7 dage.

Træning før operation

Har du en forestående operation kan du med fordel gennemgå et genoptræningsforløb før operationen. Så har du mere at stå imod med under operationen og du vil lettere kunne komme i gang med træningen efter operationen.

Opstart af genoptræning efter operation

Vi anbefaler at du kommer i gang hurtigst muligt, men at du lytter til din krop og får faglig vejledning af en fysioterapeut med med viden inden for genoptræning. Det kan ofte være svært selv at vurdere, hvor meget eller lidt man må i forhold til smerter og aktivitet. Med os som sparringspartner får du en tryg og effektiv genoptræning - uanset om den foregår i vort træningscenter eller med et hjemmetræningsprogram.

Individuel træning eller holdtræning

Genoptræningen starter med en indledende fysioterapeutisk undersøgelse, hvor vi sammen vil udarbejde et individuelt forløb, således at du bliver udfordret på det niveau, der passer til dig. Din træning kan både foregå via holdtræning på et af eller i vores træningscenter – ud fra et personligt træningsprogram designet efter dine behov og ønsker.

Skræddersyset holdtræning til dig og din diagnose

I klinikken tilbyder vi flere typer af holdtræning og der er noget for alle uanset niveau og alder. Se vores holdplan.

Scroll to Top