Book tid

Book tid til behandling eller træning

Kontakt klinikken på telefon:
86 47 99 66
Ved travlhed stilles telefonen videre til klinikken i Randers, hvor vi også kan hjælpe dig med at booke, flytte eller aflyse en tid.

Telefonen er åben:
mandag & tirsdag fra kl. 7.30 til 18.00
onsdag & torsdag fra kl. 7.30 til 17.00
fredag fra kl. 7.30 til 15.30

Ved booking af behandling – bedes du oplyse cpr. nummer på den person henvendelsen drejer sig om

Værd at vide

Brug af henvisning fra læge eller forsikring
Husk at gøre os opmærksom på hvis du ønsker at bruge en henvisning fra lægen eller hvis det er din forsikring der skal betale, helt eller delvist, for behandlingen.

Husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret

Er du forhindret i at komme til din aftale gør vi opmærksom på at der opkræves et udeblivelsesgebyr, hvis ikke du melder afbud senest kl. 9 samme dag.

Du kan melde afbud på telefon eller via vores afbudsformular.

Afbud samme dag SKAL foregå på telefon 8642 9061.
Husk at vi skal have dit afbud inden kl. 9 ellers opkræves et udeblivelsesgebyr. 

Spørgsmål vi ofte bliver spurgt om...

Tidsbestilling og afbud

Du kontakter klinikken på telefon: 8642 9061 og aflyser din tid. Vær opmærksom på at du skal melde afbud senest kl. 9.00 den pågældende dag for at undgå at vi fakturerer dig for et udeblivelsesgebyr.

Du kontakter klinikken på telefon: 8642 9061 og ændrer din tid til en der passer dig bedre. Kontakt os venligst hurtigst muligt når du bliver opmærksom på, at den bookede tid ikke passer dig.

Du kan altid kontakte klinikken og høre om vi har fået et afbud i dag som måske kan passe dig. Du kan kontakte klinikken på telefon: 8642 9061.

Nej det behøver du ikke. Hos os kan du få behandling både med og uden henvisning fra din egen læge. Har du en henvisning fra din egen læge dækker den offentlige sygesikring en del af behandlingen. Du kan få tilskud fra danmark uanset om du har en lægehenvisning eller ej. Har du en sundhedsforsikring har du mulighed for at bruge den.
Se priser for behandling.

Det kommer meget an på hvor fleksibel du er. Vi får ofte nogle afbud samme dag som du kan få , hvis du er lidt fleksibel.

Vi bestræber os på at du kan få en tid hurtigst muligt, men der kan være perioder med ventetid. Kontakt klinikken for at høre om, hvornår du kan få en tid på telefon: 86 42 90 61.

Priser og tilskud

Hvis du er medlem af sygeforskringen danmarkgiver de tilskud til traditionel fysioterapi behandling.
Se hvad du kan få i tilskud fra sygeforsikringen danmark

Vær opmærksom på at danmark ikke giver tilskud til specialbehandlinger:

Har du en privat sundhedsforsikring eller en igennem din arbejdsplads, så kan du med stor sandsynlighed bruge den her hos os.

Kontakt dit forsikringsselskab og hør nærmere.

Har du en vederlagsfri henvisning fra din egen læge vil du kunne få behandling og træning gratis hos os. Læs mere om vederlagsfri behandling og træning.

Holdtræning

Du kan kontakte klinikken på telefon. 8642 9061 og tilmelde dig. Du er også velkommen til at tillmelde dig online via kontaktformularen under de forskellige hold. 

Hvis du er medlem af sygeforskringen danmark giver de tilskud til holdtræning. De fleste af vores hold er omfattet af denne ordning.
Se hvad du kan få i tilskud fra sygeforsikringen danmark

Undtaget er vores Fitnesshold - men de er en del af dit træningsabonnement og koster dermed ikke ekstra.

 

 

Har du en privat sundhedsforsikring eller en forsikring igennem din arbejdsplads, så kan du med stor sandsynlighed bruge den til holdtræning. Men der er desværre stor forskel på hvad de enkelte forsikringer dækker, derfor skal du kontakte dit forsikringsselskab og høre, hvordan du er dækket.

Du kontakter klinikken på tlf. 8642 9061 for at høre, om der er plads på det pågældende hold. Du kan også tilmelde dig holdet her på vores website, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med, hvornår du kan starte på holdet.

Regninger og betaling

Har du spørgsmål til din regning kan du skrive til os på: kontakt@fysiodanmark-randers.dk/spentrup

Efter hver behandling skal du betale for dagens behandling via vores betalingsautomat, som du finder i venteområdet. Har du spørgsmål til brug af systemet, kan du bare spørge i receptionen lige ved siden af. Vi er der til at hjælpe dig første gang.

Medlemskab af træningscenter

Vores træningscenter er for alle. Uanset om du har en problemstilling eller ej hjælper vi dig godt i gang - og følger dig hele vejen til dit mål.

Læs mere om hvordan du bliver medlem

Læs mere om hvilket medlemskab der passer dig bedst – og se vores priser for træning.

Ønsker du at opsige dit medlemskab skal du sende os en mail på: kontakt@fysiodanmark-randers.dk/spentrup, hvor du oplyser fulde navn, fødselsdato og fra hvilken dato du ønsker at opsige dit medlemskab.

Vær opmærksom på at der er løbenden måned + en måneds opsigelse.

Skriv en mail til os om hvor længe du ønsker at sætte dit medlemskab i bero. Adressen er: kontakt@fysiodanmark-randers.dk/spentrup

Cæcilie Kristiane Holleufer | Sekretær | FysioDanmark Randers & Spentrup

Har du spørgsmål..?

Du er altid velkommen til at sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt.
I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8647 9966.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top